tisdag 3 juli 2012

SUNSHINE

Igår var det den första den här månaden som fyllde år, i vår familj alltså. våran minstning, som är längst av flickorna, blev 23 år. Helt otroligt vad åren går, ja jag vet att det låter så där töntigt, men faktum är att tiden rullar på snabbare och snabbare.
Men det är bara att gilla läget, göra det bästa av situationen.
Man får vara glad åt det lilla, som att solen skiner så vackert idag.


 Här öppnar en glad Sofie vår present, en hårblås. Hon ser ju nöjd ut, så det var antagligen en bra present.


Mer dramatiskt blev det i Falun igår. Victorias familj var ute på en fiske utflykt. Där ligger en räka på marken Viggo får syn på den, hugger tag i den, men ack vad händer?? räkan sitter på en fiskekrok. Kroken hamnar i magen på Viggo, de försöker få loss den, men som alla vet, en fiske krok är inte så lätt att få loss. De ringer till djursjukhuset i Falun, men dit får de inte komma de har fullt.
Det blir att åka till Strömsholm eller Uppsala, den först nämnda är närmast, 2 timmars enkel resa.
Men vad gör man? Packa in hund och ungar. Undersökning, kommer att kosta 25000kr tror veterinären, ni har väl försäkring. Jo tur var väl det. Veterinären hoppas på att kunna dra upp den samma väg som den åkte ner. Som tur är hänger en bit av linan utanför så de kan dra i den. Det lyckas dra ut den, så de slipper operation. vid halv fem tiden i natt är de hemma med en groggy hund. Så tur att allt gick bra.
En omtöcknad och trött Viggo, som har ont i halsen.

Ha en fin sommardag Maja

2 kommentarer:

  1. En av alla mardrömmar man har att ens djur ska råka ut för något otäckt. Vi har varit på Strömsholm några gånger med våra djur när det har varit akut. Tur att det finns när olyckan är framme. Tur att det gick bra.
    Och du har alldeles rätt i att tiden snurrar bara fortare och fortare ju äldre man blir.
    Kram på dig!!!

    SvaraRadera
  2. Oh.. skönt att det gick bra med hunden. Fick ont i magen när jag läste... Försäkring ska man ha på djuren så man inte behöver komprimissa mit ti sorgen och oron för familjemedlemen... Jaaa jag är ju imnte riktigt där med mina barn att de är 23 :-) men jag tycker det är stort med 5 och 6 år :-) Här laddas det för kommande campingsemester .../ Tyglina

    SvaraRadera

lämna ett spår efter er så blir jag glad