fredag 28 juni 2013

MÖTET

Igår var det bättre väder än i onsdags. Lite molnigt men varmt alldeles lagom för att strosa runt i en stad och titta på sevärdigheter. Vi började med ett besök i Gamleby. Där fanns det massor av loppisr, ett paradis för en loppisgalen.men jag hittade inget som jag ville ha. Sedan åkte vi in till
Västervik. vi hade tänkt köpa lite fisk men det blev inget av det, dels så kunde vi inte förvara den i bilen tills vi kom hem till husvagnen igen och sedan var det dyrt. Men vi började med en kopp kaffe och en chiabatta vid hamnen, där träffade vi på ett pratglatt par, som bodde i Västervik men karln hade kontakter i Avesta så det blev lite att prata om . Sedan är det ju så att har man en valp som charmar folk så finns det alltid något att prata om :)
Vi gick upp till naturum för att se utsikten över Västervik och betalade inträde mest för att få gå på tos :). Men det var det värt.
Sedan gick vi tillbaka och letade reda på en keramiker som jag hade läst om  någon broschyr, egentligen var jag mest intresserad av den andra som delade lokal som skulle ha textilier, men hon var inte där. Jag köpte i alla fall en kopp av henne som jag ska ha i skolan, har bara egen mugg på den ena av skolorna.
Gina var duktig och gick med oss hela tiden som ett litet kvicksilver. vi hade glömt att ta med mat och vatten så det fick vi köpa och vatten fick vi i en glassbod som så fick hon dricka ur en glasskopp.
 
Sedan blev det ju kväll till slut och vi åkte hem till min bloggvän Tyglina som bor i Västervik.
vi blev bjudna på god mat och glass till efterrätt. Vi pratade massor precis som om vi känt varann hur länge som helst, inga problem att prat var det, precis som det var för mig och Hugomamman då vi träffades första gången. Sedan hade hon två fina barn också tyvärr fick vi inte träffa maken då han var på firmafest.
Vi blev kvar där i tre timmar som rusade iväg men Gina var så trött efter dagens upplevelser så vi kände att det var dags att bege sig hemåt. Sedan sov Gina så lugnt hela natten. Men nu är hon halvt galen av energi igen.
 
 
Jag och Gina vid utsiktstornet som är en fyr.


Per fikar, Gina fick en egen stol.

en mäktig rot/träd i Gamleby

Hemma hos Tyglina.

Promenad i parken.
 
Idag skiner solen så nu sa vi sitta ute och njuta lite
Maja