tisdag 21 augusti 2012

LITE AV VARJE.

 Idag har jag inte haft något jobb, lite skönt med mjukstarter. Men igår så var det skolstart här i kommuen. Jag fick presentera mig för mina nya elever. Nu är det bara att hoppas att allt blir bra. from nästa vecka ska jobba heltid ett tag, eftersom läraren som skulle ha haft sexorna hoppade av, hon skulle viakriera i den klassen et år men kände att det inte var något för henne. Därför blev det panik att få tag på en ny så plötsligt. Så jag och en till lärare på skolan som inte har heltid får ta klassen tills det kommer en ny lärare. Det är en lärare på gång men hon har uppsägningstid från sitt nuvarande. Det komer att bli tufft, men nu är det bara att göra det bästa av det hela. Imorgon ska jag åka till Falun och vara med idas första skoldag i ettan, sedan ska jag ch hon mysa. Hon har nämligen en rejäl urinvägsinfektion och äter en dunderkur av penicillin kan vara skönt att slippa fritids då. Igår fick vi tillbaka vår bil från verkstaden. Det tog två månader att fixa till den.
Sommaren börjar ju gå mot sitt slut, men det kan man knappt tro för det har varit superfina dagar nu några dagar. Bara att njuta.
Den här bliooma köpte jag i våras den har växt och växt , men inga blommor. Men nu helt plötsligt har den börjat blomma och den är ju så fin. Blomsterklocka heter den.

En närbild på klockan

Idag fick jag besök av systerdotter tillika guddotter Josefin med sin lilla lilla hund Sigge.
Den är så lite och söt, kommer inte att bli så mycket större heller.

Här sitter han vid sin mattes fötter.

lika stor som mina foppatofflor.

Här mördar han mina andra tofflor.

Jag har också stickat lite, en basker till Lovis hade jag tänkt, men jag tror den blev för liten. Den är ju inte blockad,  men tyvärr.
Garnet jag använt är M&K eco babyull.

På en sten, nu tror jag ju att Lovis har lite mindre huvud än stenen, så vi får väl se.

Trådarna hänger löst än så länge.

Ägghead kan man säga.

Tjin tjong ska nog lägga mig, sa upp tidigt imorgon eftersom jag ska infinna mig i Falun senast kl 7 i morgonbitti.
natti, natti
Maja