söndag 16 juni 2013

AVSLUTNINGARNAS VECKA

Den här veckan har verkligen haft temat avslutning. Dels hade jag de sista lektionerna för den här terminen och läsåret. Sedan har det varit skolavslutningar i parti och minut. I tisdags kväll hade jag den första skolavslutningen på den ena av "mina" skolor. Den var rörande och fin. Det mest udda var att sexornas tjejer hade en uppvisning med sång och muggar. Ni som sett de tre tjejer som har kesomuggar som de vänder på och samtidigt sjunger Robins call you girlfriend, De gjorde en liknande version de var så synkade och duktiga. Det som också var så roligt att alla tjejerna var med. Efter avslutningen var jag med kollegor och åt en god middag på en restaurang.
Sedan var jag på nästa skolavslutning på onsdag morgon, på min andra skola. Den var lika rörande och fin. Eleverna är så fina med sina nya kläder m.m. Efteråt är det tårar och skratt. Tårarna kommer mest från sexornas elever och fröknar. Att skiljas är ju som att dö en smula. Sedan var  det min viktigaste skolavsluning i fredags då min lilla Ida slutade sitt första skolår. Tyckte det var nyss som jag var med henne på hennes första skoldag. Hon var så fin och lite spänd. Det var jag och Sofie som åkte och var med. Efter avslutningen gick vi hem till Victoria och Jesper och åt tårta.
På kvällen sedan var jag tillsammans med mina kollegor, en trevlig kväll med god mat och glada arbetskamrater. Det blir ju en hel del avslutningar när man jobbar på två skolor, men vad gör det så länge det är bra.
Jag måste bara få säga att jag har två toppen skolor, toppen kollegor och toppen chefer. Vad mer kan jag begära.
 
Det blir inte så mycket handarbetat för tillfället. Dels har ju skolarbetet med betyg och bedömning tagit en hel del tid. Sedan har valpen Gina krävt sin tid.
Men snart är jag ju ledig och ska väl hinna med lite i alla fall, jobbar måndag och ev tisdag nästa vecka.
Ida så fin och redo för avslutning.

Noah har också gjort sig fin  inför syrrans avslutning.

Syskonen redo.
 
Gina har fått bada för första gången. Inte så populärt, men nödvändigt. vi hade varit hos Victoria och Jesper  och deras hund Viggo, "tvättade" henne så det stank om henne :)

Gina badar.

Det går bättre och bättre med katten och Gina. Katten går ifrån då Gina blir alltför dryg.
 
Här ligger de tom i samma soffa :)
Det är Drottningen av Saba(katten) och prinsessan på ärten (Gina)
 
Trevlig söndag på er alla
Maja