måndag 25 oktober 2010

LADIES NIGHT

Då har vi haft vår tjejhelg, jag och mina döttrar. Vi åkte till Gävle på eftermiddan, gjorde ett kort stopp i Valbo. Victoria hittade en jacka. Vi andra handlade ingenting. Sedan åkte vi till Gävle. Snurrade runt en stund och letade efter en parkering. När vi hittat en så var det jakt efter en restaurang. Ingen av oss är så hemma på Gävle, men nästan direkt hittade vi Harrys. Där var det nästan bara tjejer, personalen frågade oss om vi skulle på LN sedan, för det gjorde nog nästan alla som var där. Personalen på Harrys i Gävle var helt suveränt trevliga, tillmötesgående rekommenderar det stället för andra som ska till Gävle och äta någon gång.
Victoria och Sofie sitter och väntar på den goda maten.
...Elin och jag väntar också.
Väl framme på Läkerol arena fick vi gå på röda mattan, det kändes lyxigt, det var bara paparazzin som fattades :)
här sitter vi och väntar på att showen ska börja. Vi sitter högst upp på arenan.Man såg allt men ljudet var lite dåligt, man hörde inte riktigt vad de sa på scenen. Det var synd för man missade skämten och sån´t.
Här är alla fina killarna på scenen och sjunger och dansar. Martin Stenmarck dansade inte så mycket för han hade ett stort gipspaket på foten.
Kvällen blev jättelyckad. Jag är så nöjd och jag och tjejerna måste göra något sån´t här fler gånger.
Ida kollar mammas telefon. hon fick en myskväll med morfar på lördagen.
Lilla Lovis var på en snabbvisit på söndagen. Det händer så mycket med henne nu. Man ser hur hon försöker gripa efter saker och hon hänger med med sitt lilla huvud när folk pratar.
Det var det det Maja