söndag 8 augusti 2010

SKAVSÅR

Idag har jag varit själv med Noah några timmar. Per jobbar, alla mina flickor då inklusive Ida och Lovis har åkt till Valbo på IKEA. Igår lovade jag Noah att vi skulle baka hallonpaj, och det har han sett framemot. så när vi skjutsat V,S och I till E, och efter att vi hälsat på morfar på jobbet blev det äntligen dags att baka.
Först var vi tvungna att plocka hallonen, men Noah tröttnade snart och åt upp det mesta, så jag fick dryga ut dem med blåbär från frysen :) Sedan skulle smuldegen knådas, smöret var lite hårt så det blev lite jobbigt för Noahs små händer, jag fick hjälpa honom lite på traven.
När pajen var färdiggräddad åkte vi till Willys och handla lite mat. När vi var hemma fick Noah skära paprikan, det blev små,små biter. För varje bit som han skar sa han först, -den här är inte klar mormor när den lilla biten var skuren sa han -nu är den klar mormor, ni kan ju tänka er hur många gånger han sa mormor....:)
när sedan maten var klar inväntade vi morfar och Noah tyckte det dröjde såååå läääänge, så han sa - morfar har redan ätit på jobbet så vi kan äta nu mormor. Men tillslut kom då morfar och vi kunde äta.
Efter köttfärsbiffarna fick vi äntligen äta HALLONPAJ. Efter maten fick Viggo, den lilla hunden som man knappt märker av, för sig att göra fiskarna i dammen sällskap.
Den lilla killen kan inte vara tyst långa stunder, endast då han tar lite luft i lungorna för att kunna prata lite mer, så därav skavsår i ÖRONEN :D