lördag 18 februari 2012

VECKOSLUT

Äntligen är det helg. Den här veckan har varit jobbig. Jag har varit krasslig, ont i kroppen, huvudvärk det är som om något i kroppen vill ut men inte riktigt kan. I onsdags var det stickcafé i vår lilla garnaffär, men jag orkade inte ;( Sedan i torsdag var det öppethus på min skola, den dagen var sååå lång. Samtidigt som det var roligt att det kom folk och titta på skolan( det var mest för de blivande sjuorna) och det eleverna gör och har gjort. sedan i går hade jag så himla ont i skallen, åkte till apoteket och tog ut migräntabletter banket gick över men jag blev som vanligt skit trött. Så i går eftermiddag åkte vi till Kista på husvagnsmässa, jag sov mest hela vägen i bilen. Nu hoppas jag att jag blir piggare sista veckan innan sportlovet. Igår fick jag ett tygpaket på posten. Jag beställde från Pysselkisen ett tyg som finns på en jacka i senaste Ottobre. Elin tyckte den var så fin, sen fick jag med en dragkedja fast jag inte beställt :)
Mina Kurikka vantar växer sakta men säckert. Nu i helgen kanske jag an sticka lite mer om jag får vara pigg.
sedan idag när jag var till stan och handla gick jag förbi bokhandeln, såg i fönstret en bok, som verkade trevlig. 169kr var den nersatt till. Gick naturlgtvis in och bläddrade lite i den. Massor av idéer på hur man skulle kunna göra slut på små tygbitar. Mönster på allt. Även tyg tillklippt och klart till väskan på framsidan.
Hoppas ni alla som ska eller har varit på symässan i Älvsjö fyndar mycket. Hade önskat jag kunde åka dit men man kan inte allt.
Kramisar till er alla Maja