lördag 20 februari 2010

NY BIL

Ny bil:
Igår fick vi hämta vår nya bil. Vi beställde den i början av November, så vi har väntat ett tag. Vi gjorde den första turen med den idag till dotter i Horndal. Det är ju inte riktigt väder för att åka bil. Man får hoppas att det blir bättre när det är sportlov, för då har jag tänkt att vi ska åka till Uppsala, jag vill gå på Ull och Tyll. Tur var väl att vi inte bestämde för att åka på symässan i Älvsjö, för det hade inte gått och då hade jag blivit så besviken.
jag håller på med en OS mössa efter mönster som fanns på mönster arkivet men jag har inte rätt garn så storleken blir ju inte riktigt som man önskar, har haft garnet som jag har i skolan för att eleverna ska kunna virka en sån. Jag får kanske räkna om lite. Axelvärmaren är nästan klar men jag har varit sååå trött på eftermiddagarna så då blir det inte mycket gjort, jag har i alla fall blivit lite bättre i skallen, alltid nå´t. Jag tittar en hel del på OS det är synd att man missar så mycket när det sänds på nätterna, men skidorna har man kunnat följa och det går ju bra för dem.
Nä, nu ska jag beställa lite tyg från stoffoch stil där finns mycket fina tyger ska sy något till mina tre barnbarn(en är ju inte född än..men)och kanske till mig själv också...ha det