fredag 5 oktober 2012

ÅREN GÅR....

Idag är en solig och fin höstdag. Jag har inget jobb idag heller, fast det var nog tur för jag hade en skalle attack som hette duga i morse. Kände mig riktigt bra igår och trodde att nu kanske det vänder, men icke. Igår var vi till Gävle på hockey, men det var ingen rolig upplevelse, Brynäs förlorade mot Färjestad, med hela 1-4, men men så är det.
Så till dagen bästa. Min lilla Ida fyller 7 år idag. Hon är  ju mitt första barnbarn. Minns så väl den här dagen. visste att Vickis åkt in på förlossningen, men det tog tid. Jag hade VFU(verksamhets förlagd utbildning)hade slöjd lektioner hela dagen men var nog någon annanstans i mina tankar. Till slut tidigt nästa morgon ringde Victoria och sa att en fin liten tjej hade anlänt till jorden. Senare på eftermiddagen åkte vi till Falun  och fick se underverket. Så idag fyller hon alltså 7 år, vart tog åren vägen??
Sedan har vi ju fått två barnbarn till, Noah och Lovis och till våren kommer Lovis att bli storasyster till en lite knodd, härligt :)

Vi har ju ännu en födelsedag idag, min ena svägerska Ann fyller år idag hon med, men hon får stå lite åt sidan för Ida är trots allt viktigast. Men henne ska vi fira imorgon. Så grattis Ann, på 45 års dagen.

Jag stickar och virkar lite allt möjligt, har faktiskt allt för många arbeten på gång. Dessutom har jag jackan kvar att sy klar, det är bara fållen kvar men det strular lite, men kanske kan den bli klar idag och skallen hamnar på rätt plats.

Ett par raggisar har jag fått ihop, lika som de cerisa jag gjorde tidigare.

Garn Sport köpt på COOP. Väldigt bra och enkelt beskriven häl, som kan vara lite knepig ibland.


Lilla Ida 1 år på bilden.


Här på sin första skoldag <3

Ha en fin Oktober dag
Maja