tisdag 5 februari 2013

MYCKET ÄR DET :)

Att hålla sig till ett projekt verkar vara helt omöjligt. Det finns ju så många olika saker somman vill göra och prova på. Dygnen borde vara mycket längre, eftersom man eller jag i alla fall, är ganska seg på eftermiddagarna så blir det inte så mycket gjort när jag kommer hem efter jobbet. Huvudet surrar av olika arbeten som jag ser i tidningar, tv m.m. Men man får ta det som man hinner och acceptera det man inte hinner, hinner man inte.
Samtidigt som jag jobbar med mina projekt, så gör jag små inspirations arbeten till skolan, inte så många eftersom man då kan ta ifrån eleverna deras lust då de oftast inte gör sina arbeten lika "bra". Fast man försöker tala om att de inte ska jämföra sina arbeten med mina. Men ibland vill man visa dem nya saker de fastnar gärna i kuddträsket. :)
Lovis jacka börjar närma sig slutet, här ligger yttterjackan ihop med fodret.

sedan fick jag för mig att sy en tunika till mig själv. Här hänger den med sina delar fastnitade med knappnålar i provdockan.

Koftan som jag stickar till Ida börjar också bli klar. Den första ärmen nästan klar, en ärm kvar.
 
Sedan har jag ju mattan som sitter i vävstolen, ett virkprojekt, och min kofta som jag stickar i garnet som jag köpte i somras på Östgöta ullspinneri.
Och några till som jag inte kommer ihåg just nu.
 
Ha det gott
Maja