torsdag 26 juli 2012

RÄDDA DET SOM RÄDDAS KAN

Idag har det varit en härlig sommar dag. Äntligen kan man njuta lite av värmen och titta på sina blommor ute i trädgården.

Idag har jag också plockat de första hallonen i vår hallonhäck. De är inte så stora i år men det beror nog på att de fått för lite sol. Men de är goda i alla fall.

Jag har suttit ute i solen och i skuggan och stickat. Jag har börja med en Wingspan, ska ge bort den till en kär person till mig.

Idag var jag på Röda korstets loppis Kupan. Hittade en hel del "godis".

Den här virkade saken, den är nog inte färdig, lite konstig form och ofästade trådar. Men Jag gillade den och kände att här har någon lagt ner massor av tid för att sedan hamna på loppis. Jag tror att personen som gjort detta inte lever och dennes barn inte förstod värdet i det. Jag betalade 10 kronor för den!!!!

en närmare bild på den. Jag känner mig som en hjälte som räddade den från elände. jag vet inte riktigt vad jag ska ha den till, kanske en duk. Någon föreslog att jag skulle göra en sjal av den. Men den väger ganska mycket.

Sedan hittade jag denna låda med broderigarner, med en lite manik som  man vevar upp garnerna runt en pappers platta :) 50 kr

Sedan ett broderi som var färdig broderat men inte monterat. jag har en idé om vad jag ska göra med den. men det tar vi då.

Igår sålde vi vår husvagn och idag var de hit och hämtade den. Vi hade annonsen på blocket, Den som sedan ringde och köpte den var en kollega till mig. det var ju lite roligt, nu hoppas jag de får lika trevligt med den som vi har haft. Nästa år ska vi köpa en ny :)
det kändes lite konstigt när de for iväg med "vår" vagn.

Ha en skön kväll allihopa Maja