lördag 7 september 2013

VECKAN LÅNG

Den här veckan har varit lång känns det som. Men den har varit bra. I måndags fyllde hag år, man är ju lite ambivalent nu för tiden av födelsedagen, min egen alltså. Samtidigt är det ju roligt att träffas osv.
Jag fick fina presenter.
Mina presenter. Kameran fick jag av Per och barnen.Jag har önskat mig en systemkamera länge. Tycker det är roligt att ta kort och den lilla digitalkameran jag haft nu senast(ett arv från Elin)Det är en hel del att lära sig men det ska bli kul. Sedan fick jag lite fina små saker.
 
Tisdag eftermiddag klippte jag mig, mycket välbehövligt och nu lagom till att skolfotona skulle tas. Onsdag var vi och gratta Fredrik, Elins sambo som fyllde 30 år. Vi ska dit i kväll på det stora kalaset :)
Torsdag var det föräldrarmöte på den ena av skolorna(glömde bort förra veckans f-möte på min andra skola, som tur var gjorde träslöjdsläraren det också :P) Sedan igår hade jag inget planerat och det var skönt. Men jag handlade maten och sedan köpte jag en ny mobiltelefon. Den gamla bara kajka, när det till slut krånglade så jag inte kunde ringa då var måttet rågat. Nu har jag en Samsung Galaxy SII.
 
Kort tagna med min nya kamera:)
 

Ida och Lovis

Noah och Joni

Victoria

Elin och Joni

Sofie och Gina

Blomman jag fick av Sofie, hon jobbade eftermiddag på själva födelsedagen så några dagar senare kom hon med denna :)

Här står Gina och skäller på spegelbilden av mig och sig när mörkret faller på.
 
Ha det gott
Maja