fredag 22 juni 2012

TANKESTÄLLARE

Den här veckan har varit omtumlande och konstig. Jag har fastnat i tankar och inte fått mycket vettigt gjort. Det mesta har kretsat kring bilolyckan. Ena stunden är man arg för att den andra chauffören inte såg sig för, nästa är man tacksam för att det gick så bra och att ingen skadade sig. Sedan kommer alla tänk om, tankar.
Jag tänker att tänk om vi hade stannat lite längre i Örebro där vi åt, då hade inte ödet gjort att vi kom samtidigt, men vad hjälper det att tänka så, smällen är ett faktum.
En rejäl tankeställare får man i alla fall. Livet är skört. Jag är så glad att Per och jag får fortsätta leva, för vi kunde ju varit döda om det gått fortare, eller smällen tagit annorlunda. Vi får fortsätta att följa våra barn och barnbarns liv. Idag får vi fira midsommatr med en stor skara. Pers familj, hans syskon, syskonbarn och syskonbarnbarn, hans mamma och sambo. I år är alla våra barn med för första gången, det ska bli så roligt. Jag skulle tycka det vore roligt om mina syskon med familj, föräldrar m.m kunde vara med, men de firar på sina håll men de finns ju i mitt hjärta.


                                                     Jag förra året på midsommar

Tårtan som jag har gjort till i dag, hoppas den ska smaka.

Ha nu en riktigt härlig midsommar där ute
KRAM MAJA <3