söndag 16 mars 2014

KALL HELG

 
Efter en ganska varm och fin vecka blev helgen solig, snöig och kall. Men det är ju egentligen inte speciellt konstigt, vi är ju bara i mitten av mars.
Igår var mamma och jag till Hedemora på loppis. Jag hittade lite smått och gott. Det är ett bra loppis som Erikshjälpen har där. Det är rent och fräscht. Det är också ordning och reda. Jag tittade mest på avdelningen med textilier. Men även lite på kläder och annat. Hittade en fin kofta för 40 kronor, så den fick åka med hem.
Efter loppisbesöket var vi och fika på konditoriet i Hedemora. kaffe och en varsin semla slank snabbt ner. Innan vi lämnade stan så var vi in på garnaffären. Som alltid så kan man inte lämna ett sån´t ställe utan att handla. Jag köpte ett mintgrönt garn som jag stickar något som ev ska bli en present :).
 
Idag gick Per och jag en lite längre vända med Gina, solen sken men det blåste kallt, så det var skönt att komma hem efter den promenaden. Sedan tittade vi lite på skidtävlingar innan det bar av mot Falun. Victoria och Jesper bjöd oss på mat. En god stek med mandelpotatis och efterrätten var en tobrelonetårta.
Jag lärde Ida virka fastmaskor och hon lärde sig snabbt. Ibland så är det himla synd att hon inte bor närmare, det går så långt mellan gångerna men som tur är så är hon lättlärd.
När vi kom hem tittade vi på första kvartsfinalen mellan Brynäs och Färjestad som vanns med 2-1 av Färjestad :(
Några av loppis grejerna + garnet

Har börjar att sticka av den.

En liten Max.

Fina Ida, Noah höll sig borta förutom när vi åt så han fick jag inget kort på, men han finns ju kortet bakom Ida. 
Små söta fötter.
 
Snart en ny arbetsvecka :)
Maja