tisdag 28 augusti 2012

HÖST

Hösten gör entré. Imorse fick folk skrapa bilrutorna när de skulle iväg och jobba och jag hade handskar på mig när jag cyklade till jobbet. Sedan har några förkylningsbaciller hittat mig, mindre roligt. Iskolan går det bra. Igår hade jag alla grupperna i hemkunskap och det var riktigt bra lektioner, kände mig så nöjd när jag åkte hem. Jag kommer att ha sexorna ett tag innan den nya läraren kommer. Lite roligt att ha de andra ämnena.
I helgen sydde jag förkläden till hemkunskapen, tyget tog jag på skolan, det blev fyra stycken. Sedan sydde jag en till mig också i ett annat tyg som jag hade hemma, syrrans gamla gardiner, glömde ta kort men det var ju inte så speciellt heller.

Några förkläden inte så jätte sexiga men fyller sin funktion.

En enkel modell.

Igår ringde grannen på dörren, han undrade om vi vill vara kattvakt i helgen deet kunde vi. Sedan frågade han om v varit ute och plockat några kantareller, icke sa jag, vi får aldrig tid. Då frågade han om jag ville ha lite eller mycket svamp, mycket så klart.
Han gick ut till sin bil, hade precis varit till skogen och plockat och jag fick ALLT :)
Han är en sådan som hittar svamp fast ingen annan gör det.

Korgen Med svamp som grannen gav mig.

När vi fått svampen bestämde Per och jag att nu åker vi till skogen och tittar efter svamp vi med, alla säger att det finns så mycket, då borde vi ocså hitta.
Sagt och gjort.

Det här hittade vi, alltid något.

Hej då Maja