söndag 8 juli 2012

PRODUKTION I LITEN SKALA


Hur har ni det där ute i världen, man hör så lite av er. Hoppas ni slappar er på ett eller annat sätt. Det blir lite av sol och lite av regn som det ser ut på väderkartan. Men om man inte hakar upp sig för mycket på vädret så får man hitta på olika saker som förgyller dagarna. I och för sig hade jag verkligen önskat en dag utan regn idag. Eftersom vi ska på 2 års kalas och har man sommarbarn så vill man kalasa utomhus(jag har ju två sommarbarn). Men Elin och Fredrik får ha Lovis kalas inne i år. Varmt är det ändå. Så kvavt ute att svetten klistrar sig fast på kroppen, det känns som plastfoile runt kroppen.

Igår var jag och Elin på en liten loppisturne, vi började i Sala och sedan åkte vi på olika ställen runt Sala, Skultuna, men omnejd. Tyvärr hittade vi ingen toppen loppis och inget ställe att äta på, för loppisarna var i skogen och på ställen det inte fanns matställen, inte ens en ynka lilla pizzerian. Men nu har vi testat dessa områden så det får bli något annat nästa gång. Lite garn fick jag i alla fall tag på. ska fota dem sedan.

I onsdag fick jag beställningar av döttrarna. De ville ha en I-phone väska. Eftersom nu på sommaren har man inte alltid fickor att lägga dem i. Jag har länge funderat på små väskor eller fodral till mobiler, men inte vetat om det är någon som vill ha. Men nu så.
 Den vita till Victoria och den gröna till Elin, Sofie vill ha en svart men jag har inget svart garn för tillfället.
                                                                                En närbild på dem, eget mönster.


Sedan har jag sytt ihop tygbitarna från Jobs, det blev ett kuddfodral.

                                               Jag behöll den oblekta kanten eftersom trycket stod där och den ville jag behålla.

                                            Tack för mig Maja