måndag 3 augusti 2009

god morgon!

Då var man hemma igen. Vi kunde gott ha stannat lite till, men vi var så inställda på att åka hem i lördags så då blev det bara så. Men vi är mycket nöjda med vår lilla rutt. På hem vägen stannade vi till på Wij trädgårdar. Vi hade hört så mycket om det och tänkte att nu när vi ändå var i närheten så passade vi på. Det var väl inte riktigt vad vi tänkt. Men det var klart en hel del att titta på. Rosenträdgården var fin med så många olika rosor. Men det som vi gillade var elevernas små trädgårdar, Det är ju en högskola där för blivande trädgårdsmästare, och deras kreativitet var det inte något fel på.
Tjusiga solrosor, tyckte de var så fina med den mörka färgen.
Jag och några fler rosor.
När man kommer hem efter en semester, så är det alltid så mycket tvätt. Tur att vädret varit gynnsamt för torkning. Igår (söndag) kom Vickis, Jesper och barnen hit, vi grillade med dem. Sedan smsade V till Elin och mina föräldrar att de skulle komma på fika. Så Elin, Fredrik och Eddie kom och även mor och far. Det var trevligt man träffas så sällan allihopa oftast blir det i samband med kalas eller annan fest.
Idag ska jag träffa min nya chef på den skola jag ska jobba på. Är faktiskt lite nervös men jag hoppas att det blir som jag har tänkt . Jag ser ju verkligen fram emot att jobba på den nya skolan.
Nehej, nu ska jag äta frukost.
Ingen bild idag på någon som äter :D