lördag 28 juli 2012

PARTY, PARTY

Idag är det en stor dag för mig, min man och vår äldsta dotter. Tja några till är det väl också en stor dag.
Men idag är det 30 år sedan jag och Per blev föräldrar för första gången. Det var en MYCKET varm dag. Bland de varmaste på hela året. Jag hade gått över 13 dagar, det var väldigt varmt de sista veckorna och jag var stor som ett hus. Jag och Pers farmor Tora (Victoria) satt i skuggan och pustade. Men sedan kom hon och när hon då hade bestämt sig för att göra entré så gick det fort. Det tog inte många timmar, men Per blev trött (inte lätt att bli pappa) Han åkte till sin syster och somnade ute i trädgården med ett saftglas i handen.
Att det gått så många år är lite svårt att fatta, Jag känner mig fortfarande som den person jag var då, i sinnet alltså. Det har varit härliga, besvärliga, jobbiga, roliga, oroliga ja som det ska vara tror jag. Vi har haft våra duster, men även kunnat prata och skratta ihop.
Idag ska vi åka till Falun och fira henne, det kommer nog en hel del folk, familj, vänner jobbarkompisar. Jag ser fram emot festen.
Men innan dess ska jag se på lite OS.
Jag satt och tittade på nästan hela invigning, tyckte den var bra, speciellt när elden tändes.
Jag satt och virkade och stickade mest hela tiden när jag tittade.
Jag är med i FB:s OS-virkning. Där ska man ha börjat med ett nytt arbete som ska pågå under hela OS och vara klart när spelen är klar.

Min OS virkning.Jag började med ett prov på african flower. Ska virka några rutor sedan sätta ihop dem till något, förmodligen till en kudde. Garnet som jag gkorde provet i, är ett acrylgarn som jag fick med i en tiding, ingen höjdare, men jag ska göra slut på det kanske det blir en liten kudde till Lovis docka.


Min wingspan som jag stickar på växer. Den är rolig att sticka.


Det här är Victoria när hon var ca 2 månader. Fotografiet togs av Pers systers man Lasse, han var en duktig fotograf. Tyvärr är han inte med oss längre. Han somnade in av lång tids sjukdom för snart 6 år sedan alldeles för tidigt.

Ha n en bra dag och heja fram Sverige till lite medaljer och håll tummarna för att Therese Ahlshammar blir bra och äntligen kan simma hem en guldmedalj, det är hon värd efter alla oturliga turer hon råkar ut för när det är OS.

Hej då Maja