fredag 21 december 2012

INTE ALLTID SOM MAN TÄNKT SIG

Ja inte blir det som man tänkt sig alla gånger. Vi kom aldrig iväg på någon kryssning förra helgen. På kvällen fick vi ett SMS från vår äldsta dotter att hennes lilla bäbis i magen hade blivit en ängel. Då kändes en kryssning inte så lockande. Vi åkte i stället till Falun för att träffa henne på lördagen. Det blev så konstigt och värst för henne och Jesper. Man får trösta sig med att de har Ida och Noah.
Sedan på söndagen fick Per magsjuka. Han spydde och sov. Jag blev naturligtvis orolig att jag också skulle få det, men jag klarade mig. Det är väldigt sällan jag får magsjuka. Sedan var det ju sista veckan i skolan och då är det lite roliga saker som händer och man vill ju vara med. Igår när det var sista dagen så hade vi ett litet "Lucia"tåg för barnen. Roffe vår vaktmästare var Lucia och vi andra var tomtar. Vi kom in i gympa salen och sjöng natten går tunga fjät så vackert, mitt i andra värsen så byts musiken till Bangnam style och vi dansar och hoppar för eleverna, det blev succé. Kul att bjuda på sig själv lite och visa för eleverna att vi kan toka oss vi med.
Idag när jag är ledig var det planerat att jag skulle börja städa och pynta lite. Men inspirationen vill inte infinna sig. Jag får ta mig i kragen och tvinga mig att börja plocka lite. 
Jag har i alla fall gjort två pajer till jul och Per gjorde en Jansson innan han åkte till jobbet.
Igår var vi till Svärmor och hennes sambo och åt lutfisk. Vi brukar åka dit några agar innan jul när vi inte är där på julafton, för iår är vi med mina släktingar.
Lovis dansar till tipp tapp.


Lite juldukar och gardiner som jag köpte på RK hade tänkt sy lite saker av dem men tiden räckte inte till, det får bli ett annat år :)


Domherrarna vid våran fågelstuga

En lite ängel.
Vi hörs och ses
Maja