tisdag 9 augusti 2011

SISTA LEDIGA DAGEN

Sista dagen på ledigheten, har varit bra. Jag har bara gjort det jag har känt för. Fick min väv uppsatt och klar och har börjat väva lite också. Lite trassel med att få skälet rent. Men nu är den hyfsad i alla fall. Det var roligt att väva igen, för det är ett tag sedan. Har tänkt att jag inte behöver ha så bråttom med den heller utan banka på när jag känner för det, kanske blir jag klar fort eller inte.
När jag städade i vävrummet hittade jag en vante som jag stickade för ett bra tag sedan. Tycket den var lite bökig med flätorna, så den andra vante har inte blivit gjord, men nu kanske jag gör den också. Fick nämligen råd genom Facebooks stick café av författaren her self hur jag kunde göra.
Vanten är ur Johanna Wallins bok "sticka små varmt" Det finns mycket fint i den boken. Ikväll åt vi kräftor, Per tyckte vi skulle äta något gott så här sista lediga dagen innan jag börjar jobba igen. Katten bänkade sig först, jodå, hon fick smaka hon med. Fast hon borde varit utan, hon tog in en fågel och åt upp den det var bara huvudet och några fjädrar kvar när vi kom på henne, äckligt.
Ha en mysig kväll, Maja