tisdag 25 februari 2014

KRYSSNING OCH BARNBARN

Sportlov och det innebär att man vill umgås med barnbarnen. Vi hade bokat en kryssning med Ida, Noah och Lovis. Söndag förmiddag var alla tre ivriga och förväntansfulla. Mamma skjutsade oss till bussen och tog då också med Gina som skulle vara hos henne och pappa under tiden. Bussresan gick bra, barnen var glada mest hela tiden.
Glada buss resenärer.
 
Sedan kom vi till Stockholm och Viking terminalen, där blev väntan låååååång. Men barnen var duktiga.

Seg väntan :)
 
Väl på båten blev det ombyte och mat, vi åt på buffén. Där var det ganska rörigt med alla människor och dåligt med barnvänlig mat. Jag kände mig stressad och kunde inte njuta av maten.
Men efter avslutad måltid så var det barnen som kom i fokus. Det blev disco och dans. Noah vann en gratis läsk och en medalj. ( det gjorde han förra gången också när vi var på kryssning.)

Full fart på discot.
När man dansar mycket blir man törstig, goda barndrinkar och lite annat till mormor och morfar.

Törstiga barn.
När kvällen blev sen och barnen trötta somnade vi gott alla fem.
Nästa morgon blev det full fart med tipspromenad, teckningstävling, tatuering, gissa antalet godisar, och shoppning.

Lovis vann på gissa antalet godis och fick en stor låda med dumlekolor, kramar till alla barnen av Ville Viking.
När vi kom hem mötte föräldrarna till barnen här hemma upp oss, De hade mycket att berätta och verkade så nöjda. När det sedan blev tyst i huset var mormor och morfar helt slut, men nöjda.
 
Idag hade jag tid hos sjuksköterska för att ta ett blodtryck för att se om den blivit bättre efter ny medicin. Bättre var den men inte helt så tillbaka om tre veckor. '
Sedan fick jag svar på röntgen av mina händer. Artrosen har förvärrats och det känns. I veckan ska läkaren ringa och jag hoppas på remiss till ortopeden och troligen en cortisonspruta, för ont det har jag såå i i h.....e.
Innan besöket hos syster slank jag in på bokhandeln och fick tag på lite kul böcker.

Mina fynd :)
 
Nu ska jag ha ett bra lov, hoppas jag. Försöka hinna med lite sömnad, stickning m.m
Kram Maja