tisdag 31 juli 2012

ENA DAGEN SI NÄSTA SÅ

Igår var det en helt underbar dag. solen sken och de som tycker om att bada kunde bada. Det har ju inte varit allför många bad dagar i vår region.
Sofie åkte med kusin Tove och några kompisar till Grekland, för att träffa en annan kompis som jobbar där som reseledare. De har det nog hur varmt som helst.
Själv sitter jag en del och tittar på OS. Idag fick ju Sverige sin första medalj, i fälttävlan. Det konstiga med OS är att man sitter och tittar på sporter som man knappt visste fanns och tycker det är jätte spännande. På vinter OS tittar man på curling, varje gång får man lära sig reglerna för att fatta något alls. Men spännande är det :)
Min långa ledighet börjar också går  mot slutet. Visserligen har jag två veckor kvar, men det fort.
Det ska bli spännande att börja jobba på en ny skola, det ser jag framemot :)

Igår när det var så där riktigt skönt ute, satt jag på altanen och tog ett fotbad. Det var välbehövligt efter en tid när man bara går i sandaler utan strumpor. Undrar varför man inte gör det lite oftare? det är ju så skönt.


Min Wingspan, närmar sig slutet, de har varit roligt att sticka den. Men det gick åt mer garn än vad jag trodde det skulle göra, tur jag köpte två nystan.


Tjing tjong dagen lång Maja