söndag 29 april 2012

KALL HELG

 Då var den första husvagnsvändan avklarad. Den blev inte riktigt vad vi hoppats på. Det berodde på vädret. Ifredags när vi kom fram och vi hade fått upp vårat förtält så regnade det till och från och det kom rejält med regn. därmed blev det också kallt. Elin, sofie och Lovis kom på besök på kvällskvisten. Per fiskade lite utan resultat, på fredagen. Lördagen hoppades vi att det skulle bli så där fint som de lovat. På natten blåste det så man trodde vi skulle få en flygtur och det fortsatten hela dagen. Jag satt inne och handarbetade Per provade fiskelyckan och fick två regnbågar. Mot kvällen blev det något bättre, vi grillade och åt faktiskt ute, men jag var inlindad i både filt och sjalar. Sedan på kvällen kom Vickis med familj  och Elin med familj och hälsade på, det var bara Sofie som saknades, hon jobba. sedn idag sken solen och jag kunde sitta ute och sticka och virka. :)) Men vi var ju tvugna att åka hem idag eftersom Per ska jobba imorgon annars hade vi nog stannat lite till.

 Dessa små varelser skuttade, eller skuttade gjorde de ju inte utan de släpade sig över vägen, den understa vill säga. Den late på ryggen roade sig med annat.
 en tandlös Ida dansade sig varm med Lovis som publik.

Noah berättar nog något intresant för Fredrik, Lovis lyssnar hon med.
Jag har testat lite ur boken "sticka tvåfärgstickning med lyfta maskor"
Ränder, passar nog bra till vantar och pulsvärmare. Blev tjockt och ökade sakta.
Hålkrus, ser nästan lika ut som vävda hålkrus.
Det var väldigt roligt att sticka på det här sättet, två färger men bara en färg åt gången.
Sedan har jag ju virkat på min tunika och börjat lite på koftan som jag visade i förrra inlägget. Men där var beskrivningen lite knepig, så jag vet inte om jag kommer att sticka den i alla fall.

Tack för mig, Maja