söndag 3 augusti 2014

KONSERT

Semestern och sommarlovet går in på sin sista vecka. Per börjar nästa måndag och jag på onsdagen. Sommaren har som vanligt gått så fort. Man hinner aldrig med allt det där man tänkt sig. Men jag har ändå gjort en hel del och latat mig, fått massor av sol.
Igår var Per, Sofie och jag till Falun. Vi skulle se på ett uppträdande med Mikael Wiehe, Pernilla Andersson och Emil Jensen. Men först åt vi på O ´Learys. Det smakade bra.
Sedan åkte vi till Lilltorpet för att se och höra artisterna. Det var en  skön sommarkväll, det ko en svag lukt av skogsbranden från Sala med omnejd. Men ändå inte lika som hemma, vi fick stänga alla förnster för stanken från branden var intensiv, fast självklart inte som de som verkligen är drabbade. Det är fruktansvärt med branden och det verkar ta tid innan de får slut på eländet. brandmännen och kvinnorna jobbar dygnet runt och massor av andra hjälper till med det som de kan.
Idag har jag inte gjort ett smack, jag orkar inte när det är så varmt. Syrran och hennes gubbe kom på en fika det var bra då fick man ett avbrott i att inte göra ett smack.
eller förresten jag strök ju undan ALL tvätt. Jaja det om idag.
Imorgon ska jag till Stockholm och träffa Helen Det ser jag fram emot, det är ganska precis ett år sedan hon var hi och hälsade på och jag körde runt och visade upp den del av det som finns här i kommunen. Vi får se vad vi hittar på imorgon.
Hela gänget på O ´Learys, Utom jag själv för jag är aldrig med om jag inte säger till :)

Fina Ida framifrån.

Hela trion på samma kort.

Emil Jensen var en ny bekantskap, och den var verkligen positiv. Pernilla vacker och så sjunger hon braWiehe har jag gillat länge, sedan Holabandola tiden. tillsammans med Björn Afzelius var de super.

Lilla Max på sin första konsert :)
 
Må så gott
Maja