söndag 9 juni 2013

BABYNEST NR 2

Då är snart denna långledighet slut. Det blir så hackat och malet med dessa ledigheter, så skoltiden blir väldigt utdragen.  Efter det att 6 juni blev en röd dag så hardet blivit så här. Man har ju sedan ett bra tag sagt till eleverna att de inte hinner börja med några större projekt, eftersom de inte hinner bli färdiga, så de har hållit på med små arbeten som tar en till två lektioner. Men vissa grupper har haft fler lektions tillfällen. Ja ja, det blir väl bra till slut ändå. På tisdag kväll är det avslutning med eleverna på den ena skolan som jag är på och på onsdag morgon är det den samma på den andra skolan. Sedan på fredag ska jag och Sofie åka till Falun och vara med Idas första skolavslutning, lillpluttan har gått ett år på den "riktiga" skolan och till hösten börjar Noah förskoleklass. Den ska bli skönt med ledighet nu. Det här läsåret har varit ett bra läsår för mig. Men det har varit mycket nytt med nya elever kolleger i och sedan har jag haft olika typer av undervisning pga olika saker. Men jag är så nöjd med mina arbetsplatser, jag är så glad att jag har det jag har :)
I veckan var jag till vårdcentralen och kolla mitt blodtryck igen. Har ju haft konstant huvudvärk i flera veckor nu, och mycket riktigt så hade jag för högt igen och fick ny medicin.Nu är det bar att hoppas på bättring.
Nu i helgen blev jag klar med mitt andra babynest. Det är jobbarkompis som ska bli mormor i sommar som ville ha en. Mönstret är samma som jag gjorde tidigare till lilla Joni.http://maja-mittlillajag.blogspot.se/2013/01/babynest.html
 
Nestet oknytet

Knutet

En närblid på mönstret.

Till sist en bild på Gina, kan vara svårt att se vad som är fram och bak.
 
ha det så bra
Maja