onsdag 22 juli 2009

Snart semester

Dags för ett inlägg igen. Skrev faktiskt ett härom dagen, men råkade då klicka på en tangent så att allt försvann. då orkade jag inte skriva om det. Nu är vi inne på Pers sista arbetsvecka så snart kan vi åka iväg med husvagnen, jag längtar. Det har varit ännu ett kalas sedan jag skrev sist. Lilla Noah har fyllt 2 år. Han var det full fart på med paket, traktortårta som Victoria gjort. Ida var mest sugen på det gröna gele hjärtat på den, vet inte om hon fick den till slut. Noah öppnar lite paket Traktor tårtan med två ljus som Noah blåste ut.
Vi har ju fått en lite "bebis" till familjen,Elins och Fredriks lilla hundvalp Eddie, han är ett riktigt energiknippe. De är så charmiga. Här försöker han smita ut från köket ut till hallen och därifrån uuuuuuut.
Jag har handarbetat en del också. Här är en klänning som jag sytt till Ida, vet inte om hon kan ha den eller när hon kan få den. Inte vet jag om hon vill ha den heller hon är ju en liten bestämd dam med färger och annat.
Sedan har jag sytt en stickgömma a la Stickfrossa. Stickfrossa hennes är ju självklart mycket finare och bättre, men jag tänkte att jag behövde en sådan nu när vi ska ut med husvagnen för att rädda garnet från smuts. Min är lite enklare och inte blev öjletten för garnet bra heller, men den får duga.
Sedan håller jag på att virka en sjal ur Allt om Handarbete, inte den jag först började på för jag fick inte till det, beskrivningen till den var så knepig. Men den jag håller på med nu går det bättre med. Har tänkt virka en hund med amigurumi teknik åt min mamma. Hon har förälskat sig i de figurer jag gjort hittills och hon fyller år i början av augusti (ja, ännu en födelsedag och då har vi Victoria där i mellan) Hon vill att den ska se ut som hennes hund Max som är i hundhimlen, jag ska försöka få till det.
dag har jag sorterat bland alla mina mönster och beskrivningar i olika pärmar. En pärm för låg och mellanstadiet, en för högstadiet och en som jag ska ha hemma, som reserv med lite svarare arbeten somjag kan ta med till skolan om jag skulle få några elever som är riktigt intresserad och klarar större utmaningar.
Det ska bli så roligt med högstadie elever.