torsdag 9 augusti 2012

LITEN NOSTALGI TRIPP

Nostalgi tripp till Uppsala. Per och jag åkte i vår lilla toyota utan AC, nostalgi nr 2, så gjorde man ju jämt innan det fanns ac i bilar. Hur stod man ut? Minns att vi hade en Peuegot när jag var barn, med taklucka. Det var ju så häftigt tyckte jag och mina systrar. När det var varmt ute ville man ju ha den öppen och sticka ut handen genom luckan, (man satt ju inte fast i bilarna då). Men smolken i det hela var att när mamma var med, fick man inte ha luckan öppen, för hennes hår blev ju rufstgt :)
när vi kom till Uppsala behövde jag besöka tos, vi gick till stationen, jag la i en femma i en av dörrarna, paff blev jag, där satt redan en tjej, det är andra gången jag råkar ut för det på SAMMA ställe. Nu tänker då inte jag gå på de toaletterna fler gånger.
På vägen ner virkade jag lite på mitt OS projekt på facbook. Ska helst vara klar med alla african flowers innan söndag, det får vi nog se.


En blomma.

Lite mat fick vi i oss, vi åt på Unico. Vi had ju tänkt äta på en asiatisk restaurang som har god buffé.Men den var nerlagd ;(
Men ett ställe som inte är nerlagd som tur är, är Yll& tyll


Per  utanför favvo affären :) Han tyckte väl inte det var så roligt när jag gick där och kände och vände på alla garner. Men han väntade tålmodigt på mig :)

Till slut blev det "bara" dessa två nystan. Vi får se vad det blir för något av dem så småningom.

Sedan köpte jag en kalender för nästa läsår och ett kollegieblock.

Två par skor blev det också :)

Per fick inget alls med sig hem, stackarn.

Nu ska jag heja på Norge i damhandbollen  i OS
Hej Maja