lördag 2 juni 2012

SOMMAR??????

Vad gör man en sommardag när det är 4 grader "varmt" och det regnar småspik?? Man slöar, läser en godbok, springer Stockholm maraton eller gör som jag, sätter mig vid symaskinen och syr ett par shorts till barnbarnet och hoppas att han snart ska kunna använda dem.
Det är ju så kallt ute att katten vänder i dörren fast hon egentligen vill vara ute och äta upp alla fåglarna i dammen. det är väldigt synd om alla som fixar med ute aktiviteter den här helgen. Hoppas vädret blir lite bättre nästa vecka då vi i vår kommun har alla skolavslutningar. Jahapp, nog om vädret.
Idag ska vi hem till mor och far och få mat :) Elin och Vickis med sina familjer kommer också. Sofie jobbar tolvtimmars  så hon kan inte joina oss :(
Skönt att slippa tänka på mat en sån här dag eller jag skulle gärna slippa tänka på att laga mat oftare. Jag önskar att jag skulle tycka det var roligt att laga mat, skulle vara en sådan som tittar in i kylskåpet och säger aha, det ska jag fixa ihop av detta. Men för mig blir det, aha här finns inget alls, måste åka och handla något.

                                                             Shortsen som jag sytt till Noah.
                                                            Mönster ut Ottobre 3/10

Om vi tillsammans önskar riktigt hårt så kanske sommaren blir så som vi vill Maja