lördag 14 december 2013

GRANEN STÅR SÅ GRÖN OCH GRANN I STUGAN

Då är jag här igen. Tiden går fort när man har roligt... nu var jag ironisk. Det är skit tråkigt att plugga när man inte har tid. Men idag skickade jag i alla fall iväg min uppsats till Borås, håll tummarna att jag blir godkänd. Sedan fick jag besked från läraren i Uppsala att jag är godkänd på min första uppgift. Nu är det "bara" den lilla uppsatsen till Uppsala kvar.. nu var jag lite ironisk igen. Men imorgon ska jag ta en ledig dag från alla måsten. Då ska jag på tomtemarknad på verket, det brukar vara så mysigt där. Kanske jag också hinner pynta lite, det blir minimalt med julförberedelser i det här huset i år. Men i fredags var Per och jag till Västerås och handla julklapparna vi blev helt klara :) det känns så skönt. Idag klädde vi granen, den blev riktigt fin om jag får säga det själv.
Nu är det bara en vecka kvar innan jullov och den känns extra välkommen, den här hösten har varit skit jobbig. Jag har inte hunnit med någonting, och det finns massor av saker jag längtar efter att få göra. Men snart så är allt skolarbete klart och jag kan bli mitt gamla jag igen.
Jag ska ju bli mormor för femte gången och då vill jag vara fri från skoluppgifterna :)                    
 Jag längtar efter att få sätta mig och sy allt möjlig som jag har i skallen och jag har ju massor av tyger som jag vill göra något av.
 
 
Årets gran
 
Trevlig tredje advent
Maja