söndag 15 september 2013

FATTAR INGENTING

Kan du fatta, helgen är redan slut???? Det var ju fredag bara för några minuter sedan.
Jag har inte gjort så mycket i helgen, var ganska trött efter trippen till Borås. Men man ska väl inte bara jobba så fort man är ledig. Igår gick jag två vändor med Gina, hon är så duktig att gå lös i skogen hon springer som ett jehu efter mig om hon nosat för länge på ett grässtrå. :D
På eftermiddagen igår var det ju premiär för elitserien eller SHL som det nu ska heta. Brynäs mötte Leksand borta. Men Brynäs var som det också ska vara, bättre, BIF vann med 1-3.
Sedan på eftermiddagen kom Elin och barnen hit, även Sofie kom efter att hon haft en match i fotboll som hennes lag vann med 10-0!!. Vi åt tacos och tittade lite på körslaget, inte min grej.
Idag har jag sytt lite och letat efter olika mönster. När Per vaknat efter nattjobbet åkte vi ut och åt mat på restaurang, ingen av oss var sugen på att laga själv så då är det tur att andra gör det.
Sedan har jag försökt att beställa en sak som jag ska ha till min utbildning men det går inte, fattar inte varför, grrrrr. Får försöka imorgon igen, annars får jag försöka ringa dit i stället. Jag kan inte riktigt komma igång med det jag ska göra innan jag får de grejerna.
 
Höstdimma igår. 

Gina bland höstlöven.

En liten goding på besök, Lilla Joni.

Den andra tösabiten, Lovis.
Ida och Noah är i Tunisien för tillfället och badar och har det skönt.

Mössan jag sydde idag, samma tyg som till tunikan jag sydde förra veckan.
 
Ha det gott
Maja