torsdag 9 april 2015

LITE STUV JOBB

Då är påsklovet på sin sista vers, eller jag har ju tre dagar kvar. Påsklovet har var varit jättebra. Jag har sytt, stickat träffat familjen, fått en till hund, och jag har vilat.
Skärtorsdagen hämtade vi ju Bianca, hon har mer och mer acklimatiserat sig här hemma. Börjar lära sig kommandon som hon inte hade innan. Rymt några gånger, hon hittar små hål som hon tränger sig igenom, så vi (Per) får stärka upp vår inhägnad lite mer.
Långfredagen var vi hem till Elin och Fredrik på fika, där var även Fredriks föräldrar. Där mötte in vi av två påskgummor (de enda gummorna vi fick träffa). Men de var nog de sötaste.
Påskafton var vi här hemma och hit kom Pers mamma med sambo och Pers systrar med familjer ja och så mina barn med familjer så klart. vi blev allt som allt 24 st, då var inte alla med eftersom de jobba, var sjuka eller var och fira på annat håll, skulle alla ha kommit så hade vi blivit 31st. Men vi åt god mat och påskgodiset gick åt. Påskdagen vilade vi bara. Annandagen bjöd vi mina föräldrar på mat. Senare på ef var vi till syrran och hennes gubbe och gratta dem i efterskott. På tisdagen fyllde Per år och jag bjöd honom på restaurang besök, vi åt en god libanesisk middag. Däri mellan har jag stickat klart alla delarna till min kofta nu stickar jag framkanten och sedan är det montering kvar. Det tog nästan tre år att färdigställa den. Sedan har jag sytt lite som legat halvklart eller bara utklippt. Om inte det vore nog, så har vädret verkligen varit på strålande humör, vi har haft sol lite kallt i början av lovet men nu är det riktigt bra.
Påskgummorna Lovis och Joni

Elins tårtor på påskaftonen.

Per på hundpromenad, Gina lös och Bianca i koppel.

båda hundarna ute på gården, Bianca längst fram.

Koftans alla delar.

En necessär av stuvar.

Invändigt.

Byxor till Joni. tyget är "ärvt" av jobbarkompis.

En t-shirt till Max ev för liten. Gammal stuv som jag nog haft i 15 år.

Jacka till Joni, massor av små bitar av gamla stuvar. en del nästan 25 år gamla


Baksidan

Foder. Mönster Ottobre 6/14

Max i kläderna som jag visade i förra inlägget.