söndag 7 februari 2010

SÖNDAG KVÄLL

Då var snart den här helgen över. Jag latar mig mest igenom helgerna. det för att jag är så trött jämt och mitt huvud bultar. Men imorgon ska jag få reda på svaret på min skallröntgen. Hoppas de ser något som man kan göra något åt det. Fast igår var jag faktiskt till Borlänge med mamma och handla lite kläder, mest åt min gubbe, men en blus åt mig själv också. Sedan hittade jag garn på Panduro, kanske något till bebisen På hemvägen stannade vi i Gustafs på loppis och där hittade jag lite böcker, olika hanarbets böcker för tio kronor styck.
Jag har stickat en sjal efter beskrivning av http://medeashem.blogspot.com/2010_01_01_archive.html#7790443110002791229 jag vet inte om jag fattade beskrivningen riktigt men jag fick ihop den i alla fall. Den blockas just nu så bild kommer senare. Min syster har önskat sig en väska av mormorsrutor tänkte o jag skulle hinna innan hon fyller år den 22/3. Har inte bestämt mig än vilka färger det ska bli men om jag känner syster rätt så ska det inte vara allt för skrikiga färger.
I helgen har mitt barnbarn legat på sjukhuset efter en rejäl magsjuka hon var så ut torkad så hon fick dropp. Hon var så arg för att hon var tvungen att sova hos doktorn. Men nu är hon pigg igen, och hemma.
Lilla Ida på sjukhuset.