lördag 20 april 2013

MORMOR IGEN :)

I torsdags blev Per och jag ett barnbarn rikare. En liten tös på 3840g och 50 cm berikar världen. Elin gick över tre dagar och fort gick det när det var dags.
Elin ringde mitt i en lektion för att tala om att det var klart. Mina fina treor satt som ljus när jag pratade med henne. (jag hade förvarnat dem att detta samtal kunde komma) När jag lagt på sa en av pojkarna - är du glad nu? ja, jätteglad. Sedan var det inte så lätt att hålla lektion, mina tankar var lite på annat håll också.
Igår eftermiddag kunde vi åka hem till Elin, Fredrik och Lovis för att se den lilla. Så fin och go. Lovis brydde sig inte så  mycket om henne, hon är ju ganska liten hon med. När vi frågade henne vad bebisen heter, sa hon bara Lillasyster, för namn har inte bestämts än.
Efter att vi varit hemma hos dem och gosat en stund, så åkte vi till Pers syster för att fira en 14 åring och en 20 åring. Vi fick god mat, Magnus stod ute på altanen i regn och kyla och grillade. Det var så gott.
Idag är jag snorig och har ont i huvudet, inte kul alls för nu skiner solen så något annat hade jag ju velat göra än bara sitta eller ligga för att få bort skallebanket.
De två systrarna