lördag 13 februari 2010

vintern fortsätter

Tänkte att det kan vara dags att uppdatera lite om inte annan så för mig själv. Håller på att sticka på min axelvärmare, det går bra med den men den ökar ju lite sakta eftersom det är patentstickning. Men den blir nog varm och skön att ha sedan. Färgen gillar jag också. Jag blir mer och mer kär i gröna nyanser. Den här stickningen är bra att ha vid TV<.n den kräver inte så mycket tankeverksamhet så som min kofta som jag också håller på med, stickar på det andra framstycket sedan har jag ju mitt korsstygn med husvagnen och där är det ett enda räknande, gillar ju inte korsstygn så mycket just pga det men motivet var ju så klockrent.
Förra lördagen var ju jag och mamma till Borlänge och på hemvägen stannade vi i Gustafs och var på loppis. Där fyndade jag lite böcker för 10 kr st. Alltid roligt med billiga fynd.
Min sjal som jag stickade efter beskrivning av http://medeashem.blogspot.com/2010_01_01_archive.html#7790443110002791229 den blev lite lång och smal men så kan det bli om man inte fattar beskrivningen kan göra en till så blir den bättre. Den är i alla fall varm och skön.
Sedan har jag köpt ett klubbgarn, ett garn från Järbo som heter klubbgarn. vilken klubb är det här garnet ämnat åt????..........BRYNÄS så klart. Det som är synd är att det är 100% acryl, tänkte sticka sockor av det men det kanske blir svettiga sådana, men vad gör man inte för sitt lag???!!!
Igår efter jobbet åkte jag och gubben till Borlänge(igen) där är det symässa på Romme travbana. Jag handlade lite olika garner och lite mönster. Man blir såååå sugen att handla en massa garner och faktiskt hade de lite tyger också. Men det går ju inte att köpa hur mycket som helst dels säger budgeten stopp och man måste ju hejda sig, kommer ju heller inte att hinna allt man vill. knapparna som finns på bilden köpte jag av en tjej som sålde återanvänt material av olika typer som har med textil och handarbete att göra.
Ett glatt meddelande är att jag inte har haft ont i mitt huvud på två dagar denna vecka, har börjat äta en ny medicin och kanske är det den som hjälper.
Två glada barnbarn, kanske de gläds åt mormors huvudvärksfria dagar???