måndag 19 januari 2015

NU GÅR JAG FRAMÅT

Nu är jag klar med alla mina poäng, äntligen. Nu kan jag ansöka om lärarlegitimation. Jag var i Umeå i slutet av förra veckan. Det känns skit skönt nu är det bara att vänta på att läraren godkänner mina uppgifter. Det var kallt i Umeå när jag kom upp men milt när det var degs att åka hem. Jag bodde på samma hotell som sist, fick ett dubbelrum fast jag betalade för ett enkelrum,
Utsikt från mitt fönster.
Efter torsdagens diskussioner Gick jag och min nya vän Annica ner på stan. Hon tog mig till en garnaffär där. Lite samma stuk som YlloTyll i Uppsala.
 

Annica glad i garnhimmelriket.
Sedan gick vi till en annan garnaffär men de hade gått i kk och började sin 50% utförsäljning dagen efter så den missade jag då.

Efter garnaffärerna var vi lite hungriga. Vi gick till The Bishops Arms och satt där med ett glas vin/öl och prata om ditt och datt och jag fick tips om en camping i Värmland, Annica bor där. Så det blir nog ett besök i sommar :)

När jag kom hem hade Per köpt en bukett rosor och en varsin räkmacka så vi kunde fira lite, för sedan åkte han och jobba natt.
 
Igår kom Elin och barnen hit, barnen skulle vara här en stund medans Elin skulle träna. Men hon hann inte ens få av sig kläderna förrän Joni spydde. Alla kläderna helt nersölade och inga reservkläder med sig.
Då fick jag gå ner i källaren och sy.

Dessa leggings av tyg som jag hade hemma.

Och en t-shirt av resttyg och ärmarna av min en gammal top.

Svårt att stå still, för hon var pigg ändå den lilla tösabiten.

En sjal som jag stickar av garnet som jag köpte i Umeå.
 
Ha det bra alla
Maja