tisdag 1 januari 2013

2013, SÅ ÄR DET :)

Vi har firat nyårsafton med Ida och Noah. Det skulle vi ha gjort redan förra året men då blev Per magsjuk. Vi hämtade dem på förmiddagen. Vi handlade lite gott till kvällen. Väl här hemma så tittade vi lite på tv och fikade. Sedan mot kvällen så började maten fixas. Noah och Ida hjälpte till med lite av varje. Sedan dukade vi fint i vardagasrummet. Vi åt fläskfilé, hasselbackspotatis och kantarellsås, mums. Dryck till det var öl,(Per) vin(jag) och päronsoda (barnen)
Till efterrätt hade vi marängsvisch(stavning). Sedan var det massa godis vid TV:N. Barnen blev lite trötta på att vänta på tolvslaget. Det gamla året blev segt på slutet.
Vi gick ut ganska tidigt och hade upp några rislycktor. Det tyckte barnen  var spännande, Ida var lite orolig att de skulle hamna på någons tak. Men fint var det, så tyst flög den upp i luften och inga stackars djur behövde vara rädda.
Man brukar ju ge nyårslöften, men som vanligt så ska jag inte ge något speciellt. Jag ska bara försöka leva ett bra liv, ta bättre hand om mig själv och de mina.

Här vankas det efterrätt, Vi ser lite sega ut redan här.
Medans vi väntade på tolvslaget fick man roa sig med det man hade. Sig själv och sitt fejs.

Per skickar upp rislycktor barnen ser förväntansfullt på.

Sedan vid tolvslaget skålade vi alla i Pommac.

GOTT NYTT ÅR!
Maja