lördag 7 december 2013

VINTERN ÄR HÄR :)

Hallo alla! tänkte att jag skulle rapportera om läget. Jag skriver och skriver och skriver, på mina rapporter. Det är segt, och kanske inte det roligaste just nu, men nödvändiga.
Igår var jag till Uppsala, vi hade seminarie och föreläsning. Har än inte fått reda på om den första lilla rapporten som vi skrev är ok, men jag hoppas. Jag åkte tåg till Uppsala, det var meningen att jag skulle åka bil först. Men då det rapporterades om oväder så bytte jag till tåg och hoppades att de skulle gå i hyfsad tid. Dit resan var 10 min försenad och hemresan fem så det får man ju vara nöjd med. Jag kom ner i god tid innan jag skulle vara på skolan. Så jag passade på att ta det lugnt och kolla i affärer. Men först fikade jag och tittade på folk som irrade runt. Men sedan så var det Ylloch tyll som jag besökte. Köpte lite garn, vad trodde ni?? tror inte man kan gå in där och komma ut utan något, nej, nej. Samtidigt som jag handlade så var damen från städprogrammet på 4:n där och handlade, det var en pratsam dam. Hon skulle gå kurs i tvåändsstickning. Så snart kanske det kommer ett program om denna stickningsform :)
Damen som städar på TV :)

Detta blev mitt kap. sex nystan Eskimo och två små nystan a la  25 g av Regia som jag redan börjat sticka ett litet projekt med betoning litet.
Av Eskimon ska jag sticka dessa sockor är det tänkt. Men det får bli sedan när allt har lugnat ner sig och blivit normalt.

För just nu är inget normalt. Jag har inte fixat för advent det kom Elin hit och gjorde åt oss. :)
Sedan var hon hit och bakade lite, med det mesta tog hon med sig hem, det tyckte jag hon skulle. Varför har hon då varit här och gjort detta? De har fått nya fönster och hon ville inte vara hemma när de satte in dem. Då fick jag äran att ha henne här.
Jag har faktiskt fått något gjort. Det har tagit sin lilla tid men det var ändå menat som julklapp.
Noahs Batman tröja. 

Jag är ganska nöjd.
 

                                              Till sist mina fyra älsklingar som snart är fem <3
Systrarna Ovebäck

Syskonen Gullstrand
 
Nu är det dags att ta en promenad med Gina som nästan drunknar i snön.
 
Ha en trevlig helg
Maja