söndag 4 november 2012

NÄRA OCH KÄRA

Då var lovet till ända. Den har varit bra. Jag har latat mig, jag har jobbat. fast mest jobbar jag med skallen. Det är så mycket tankar i skallen. Det är så mycket man skulle vilja göra och massor som jag borde göra men vet inte hur jag ska hinna med allt. Men tids nog kanske man lär sig att prioritera.
Den här helgen har det firats halloween och sedan har man tänt ljus för sina anhöriga som dött. Vilket är rätt eller finns det något rätt??
För mig känns det lite konstigt att man firar halloween samtidigt som allhelgona. Kanske beror det på att halloween är nytt och inte fanns i min barndom.
Men jag har haft dem som dött i mina tankar, den som lämnade oss senast var ju min faster. Jag hoppas och vill tro att det finns ett liv efter detta. Varför ska man annars skapa ett liv med familj, jobb, ja allt som hör livt till och sedan bara försvinna.

Idag har det varit en riktigt grå dag, det blev liksom aldrig dag. Men jag fick lite gjort i alla fall. När Per vaknat och varit uppe en stund så åkte vi till en restaurang och åt mat, det var så gott.
Sedan tittade vi på fotboll och såg Elfsborg ta guld. :)
Jag längtar lite efter sommaren, vi får nytt barnbarn och en ny husvagn, inte riktigt samma sak men jag längtar efter båda två.


Eftersom jag inte har några nya kort att visa så letade jag efter gamla kort.
Först Lovis som äter smultron i vår rabatt.

Ett gammalt kort på Ida och Noah, vad små de var,

Jag och Sofie en av de få fina dagarna.


En härlig bild på alla barnen på midsommarafton.

Ha en bra vecka med det ni ska göra
Maja