söndag 1 maj 2011

VALBORG!

Då har man firat en kall Vaborg. Det här påsklovet har annars varit hur varm och härlig som helst. Först vår resa till Italien som började med soool, sedan fortsatte det så hemma, men nu sista April blev det en normal vårdag. Vi var hemma hos Elin, Fredrik och Lovis och röjde lite skräp på gården och ute i deras bodar. Förra året var vi också hemma hos dem och då eldade vi och kunde sitta ute och äta det vi grillade. Men i år var det för torrt och blåsigt för att kunna elda och för kallt för att sitta ute och äta. Men trevligt hade vi ändå. Mina föräldrar var också med.
Men lite röjt och städat blev det i alla fall, elda får man väl göra en annan dag. Efter att vi ätit maten och suttit en stund kom Lovis farmor och farfar förbi med sina stora fina hundar.(tyvärr ingen bild på dem) Mamma och pappa åkte efter en stund. Vi blev kvar och följde med Elin och Fredrik till Bruksparken och tittade på Majbrasan, men fy fasen vad kallt det var, vi tittade på elden en stund men sedan åkte vi hemåt. Per och jag åkte runt lite i kommunen och tittade på de olika eldarna sedan åkte vi hem för att se sista perioden i hockey VM och se hur Sverige fick stryk av Norge. Så går det när man underskattar ett lag. Alla matcher ska spelas, publiken sitter på läktarna och inte ute på isen.
Mamma och Elin sliter upp rosorna: Eddie hjälper till med att äta upp pinnarna.
Per slänger en gammal duschkabin. Lovis tycker det är roligt. Maten uppdukad Efter att maten ätits upp så ser det ut som den allvarliga diskussionen kom fram :) Lovis glad med sin gåvagn
Vi tittar på elden.
Trevlig Söndag på er alla Maja