tisdag 26 juli 2011

LOPPIS OCH GARN IGEN!!! :)

Igår var Elin och jag på loppis igen! det är ett evenemang i en by utanför stan, som heter Slånkvicku. Det ordnas lite olika evenemang och arrangemang, den håller på i en vecka. Läs här.
Slånkvicku betyder slånka=vara overksam vicku=vecka. Men jag går mest bara på loppiset, och den var igår och det var så många som hade bord. Det fanns allt från krafs till riktiga fynd. Jag hittade "bara" garn det var en äldre dam som sålde växtfärgat garn och lite annat som hade med textil att göra. Elin hittade som vanligt en fin plåtburk och ett brödfat.
Sedan igår eftermiddag var jag ensam hemma och hade planerat att jag skulle greja lite med mina projekt, men det blev ingenting, jag var så förbaskat trött, usch.
Det är så tråkigt när man inte har någon ork över.
Snart ska jag skjutsa min syster till lasarettet, hon ska svälja en kamera, blä. det här garnet köpte jag på Nynäs slottnär vi var iväg på semester trippen med Noah. Garnet är fortfarande riktigt fet.
Det här garnet köpte jag på loppiset 80 kr. Den ljusa härvan (mer gul på riktigt) är färgat i maskros, de andra vet jag inte.
Ha en bra dag Maja