måndag 5 oktober 2009

FÖDELSEDAG

Idag fyller mitt äldsta barnbarn Ida 4 år. Det är inte klokt vad tiden går, det var ju nyss som hon föddes. När vi nyblivna mormor, morfar och de två mostrarna åkte till Falu BB och fick se henne för första gången. Så liten, skrynklig, och rödmosig men ack så fin. Nu är hon en kavat lite prinsessa. Hon vet precis vad hon vill, hon kan minsann charma de flesta. Vi var och gratta henne igår hon var väl medveten om att hon inte var 4 förrän idag, så idag har hon varit på stan och fikat med sin mamma. Kappan som hon fick av mormor och morfar Ida blåser ut de 4 ljusen. Noah hann man knappt få med på bild Ida visar också sin visslings konster.
I lördags var Per och gratta sin lilla syster, jag kunde tyvärr inte följa med pga att jag fick en rejäl migrän attack IGEN. Nu har jag haft riktiga anfall tre gånger på kort tid, det är inte bra. Ska nog ringa vårdcentralen men det är svårt när man jobbar dagtid.
Jag har inte kunnat sy så mycket på min maskin heller eftersom man blir helt slut av huvudvärken, men lite har jag sytt i alla fall. Två små necessärer, det är efter inspiration av http://safiasvarld.blogspot.com/2009/09/tutorial-vaska-med-veck.htmlveck.html hon har gjort en mycket bra beskrivning av sin lilla necessär men jag hade bara mönstret i huvudet så den är inte riktigt lika. Sedan har jag testat att skriva lite för det är nytt för mig. Den här necessären fick min svägerska som present när hon fyllde år, hoppas hon gillar den.
Necessären på bild både med utsidan och insidan.