söndag 20 maj 2012

LÅNGHELG

 Idag är det söndag och sista dagen på min fyra dagars ledighet. Det har varit en ganska skön ledighet. vädret har varit hyfsat bra. Vi har rensat lite utomhus, jag har tvättat och kunnat hänga tvätten ute. Virkningen av min tunika har inte kommeit så mycket längre än det som jag visade i förra inlägget. Jag har virkat annat. Idag ska vi åka till Falun och hälsa på Vickis, Jesper och barnen. Jag har lite grejer som jag dels sytt och köpt till barnen med mig.  Ska bli spännande att se om klänningen till Ida passar.
Mest av allt längtar jag efter att skolan ska vara slut, det är lite jobbigt att timvika på olika skolor hit och dit, men det har ändå gått över förväntan. Jag är ingen person som annars gillar att ha det ovisst, men eftersom tiden till skolavslutningen är nära så står jag ut. Skulle INTE orka ha det så här jämt.
Det här är vad jag har åstakommit i virknings väg. En ljuslykta som jag virkat runt en lite större barnmatsburk.
mönstret har jag på sätt och vis komponerat själv efter att ha tittat på andra som virkat, så den är inte helt min egen.

Lycktan ihop med en Gullviva som växer mitt på vår tomt, jag har lite Gullvivor och några har spridit sig runt om på tomten.
Om jag ska göra en till lyckta så ska jag nog ha ett tunnare garn, för då blir den lite skirare kanske. :)

Ha det gott Maja