fredag 17 juli 2009

HEJ HÄR ÄR JAG

Jag har inte skrivit på ett tag. Det är ju lite annat som händer så här på sommaren. Jag som har privilegiet att vara ledig hela sommaren, tänker inte lika mycket på vädret heller. det här är min första sommar som jag är ledig som lärare och jag njuter. Nu har det varit lite kalasande, först student, sedan dop, därefter Sofie 20 år, veckan efter pappa 70 år, veckan efter det lilla Noah 2 år. Snart har vi Vickis som fyller, det är så många nu i juli, men det är ju roligt samtidigtKontrollera stavning. Per jobbar en vecka till sedan drar vi i väg med husvagnen. Hoppas att vi hittar mysiga små campingar runt om i Sverige.

Lite handarbete har jag också hunnit med. En Plipp och Plopp till Ida och Noah här ser man hur olika stora de blir beroende på vilket garn man har. Figurerna är ur Mia Bengtssons bok Virka amigurumi.
Jag har sytt en ny väska till mig som jag är riktigt nöjd med.
Till Noah sydde jag ett par shorts och en t-shirt som han fick när han fyllde. Just nu håller jag på att virka en sjal ur Kreativ stickning men beskrivningen verkar inte riktigt stämma. Är det någon som provar virka sjalen ur tidningen i senaste numret och sett om det verkligen är riktigt eller är det jag som är fläng. Jag ska sätta in lite bilder på de olika kalasen vid senare tillfälle.