lördag 12 februari 2011

SOLIG,KALL MORGON :)

Idag skiner solen så vackert på den vita rena snön. Ja, det har snöat om ni inte visste det :) Den som har missat alla rapporter om det myckna snöandet är nog ganska insnöad, hahaha, nu var jag jätte rolig :D
I går när jag skulle till jobbet stod jag i valet och kvalet om jag verkligen skulle ge mig iväg. Jag har ca 2,5 mil till den skolan jag jobbar på (en av dem) inte speciellt långt i vanliga fall men om det inte skulle vara plogat så är vägen inte rolig att köra. Jag hade en lektion på den skolan och det kändes ett tag att ska man riskera liv och lem för en lektion. Men hur det var åkte jag i alla fall, två bilar låg i diket men de hade fått hjälp och det såg inte allvarligt ut. Bitvis var vägen smal som en kostig och hade jag fått möte då hade jag hamnat i diket jag med, men det gick bra. Flera av mina kollegor hade haft stora problem att ta sig till jobbet, usch!
Sedan när jag skulle åka från den skolan till den andra skolan 2,5 mil igen tillbaka. Hade fläkten i bilen kollapsat, så jag såg knappt något, då var man inte glad. Det var min lilla upplevelse av snöstormen. Det var nog mycket värre på andra ställen, men det här räckte för mig.
I förrgår fick jag paket från Stoff & Stil, jag hade beställt tre mönster och ett tyg. Lite nytt till mig själv ska det bli och ett klänningsmönster till Lovis.
Nu har jag varit lite slö med stickning och virkning, jag har sytt lite i stället.
Men i förgår började jag virka på en dinosaurie ut Mia Bengtssons bok nr två jag gör den blåa på framsidan, den blir lite större än de jag gjort tidigare. Jag har också virkat ett set till Barbie dockan åt Ida. Helt efter mitt huvud jag gjorde det av garnet som blev kvar av sjalen till mamma.
Mia Bengtssons bok.
Mönster och tyg från Stoff &Stil
Barbie med kjol och top.
Till sist en bild på vår snart 16 år gamla hund Asta som börjar bli riktigt skröplig. Hon har svårt att resa sig upp när hon legat en stund och är så stel så stel i benen så hon ramlar lätt. Vi får se hur det blir men som det ser ut så närmar sig nog hennes långa liv ett slut :( Tyvärr är det ju så med oss alla och djuren lever inte för alltid de heller. Men Asta har varit en jätte frisk och pigg hund längre än många andra i hennes storlek. Vi får se hur det här utvecklar sig.
Hej då ha en fin Lördag Maja