måndag 1 augusti 2011

SISTA GÅNGEN??

Kanske var det sista gången för i år som vi campade. Men vad bra det blev. Det som var synd, var att Elin, Fredrik och Lovis inte kunde komma förrän på Lördagen. Eftersom de håller på att lägga på nytt tak på sitt hus och det har tagit lite längre tid än beräknat. Men som tur var har det mycket snälla vänner som ställde upp och jobba och lät E och F åka iväg en natt med oss :) Första kvällen tog vi det ganska lugnt och mös på campingen. Vi grillade och gick en sväng i omgivningen. Det var 98% holländare och några tyskar och så vi :). Man kunde nästan lådsas att man var utomlands, då t.om campingägaren var holländare. Vi fick upp vårt stora förtält, Jesper och Per fixade det så bra. Vi brukar ju bara använda det lilla, men det följde ju med ett stort när vi köpte vagnen. Det var bra att få upp det stora, vi blev ju 10 pers när alla var på plats och det var skönt att komma innom väggarna. Vi fick lov att ha Asta med oss eftersom ingen kunda ta henne och Vickis hund var med och han var tvungen och sova i vår husvagn då V ochg J hyrde stuga där det var djur förbud. Sedan på lördagen när Eoch F kom hade de Eddie med. Jag ska villigt erkänna att jag befarade problem av olika grunder med hundarna men det gick så bra, nema problema.
Asta ligger så bra på sin dyna i skuggan.
Vi på en liten promenad på kvällen. Ida och Noah tittar ut efter den lilla ån som rann.
Per severar kaffe till Elin och Fredrik då de också var på plats. Senare på eftermiddagen lite grillning Lovis ska bada, det gillade hon skarpt.
Noah och Ida badar, en liten söt holländska rymmer iväg.
Victoria och jag spelar kubb. Det var nog något nytt för holländarna, för de stod med förundrande ögon och tittade på när vi spelade.
En helt härlig helg med alla de mina.
Ha det gott Maja