söndag 14 april 2013

SOLEN KOMMER, VÄRMEN KOMMER

Nu är det ett tag sedan igen som jag skrev. Men tiden bara rinner iväg och jag hinner inte med. Vilket fall som helst så har det varit födelsedagar, vi har hämtat hem husvagnen. Efter påsklovet har jag börjat jobba mer, då min tjänst blivit från 70% till 93%, eftersom en annan textilslöjdlärare gått i pension. Det känns bra att äntligen efter alla år som vikarie på olika tjänster fått min plats på skolan.
Min första vecka med mina nya elever har varit bra, jag är så glad.
Sedan har jag cyklat till jobbet hela första veckan efter lovet och jag är supernöjd med mig själv. Jag har ca 5km till jobbet, med uppförsbacka som är rejälkt dryga, men jag ska få upp mitt tempo, det är också en sak som jag tycker känns bra.
Det har fortfarande varit kallt ute men det är bara att klä på sig, i tisdags var det -10 när jag gick upp, 05;30.
Igår var jag och Per till Los utanför Ljusdal och hjälpte Victoria och Jesper, med att tömma hans mammas hus. Det tog hela dagen, dels att bara ta sig dit och tillbaka tog sex timmar.
Jag har inte varit så speciellt kreativ under den här veckan, jag har inte orkat. Men jag har gjort mössor och en t-shirt ligger halvfärdig nere i syrummet. Kanske kan den bli färdig idag? :)
 
 


 

Våran husvagn på tomten, nu längtar vi efter att få åka iväg med den.Bara väder och ledigheten kommer.
Mössor som jag sytt, både till Lovis och hennes lillasyster som vi väntar intensivt på nu(tiden för beräknad förlossning är i morgon)

En vy på vägen till Los, Edsbyns stolthet, en gigantisk stol, ett par jätteskidor och en stor bandyklubba.
 
Då har ni fått en uppdateringn ni som saknat det.
 
Ha en härlig dag alla
Maja