torsdag 2 augusti 2012

SKOGENS ALLA DJUR OCH LITE ANNAT

Idag har det varit en rolig dag. Per och jag tog alla tre barnbarnen på en liten utflykt till Orsa, där gick vi på björnparken. Vädret var mulet men inte så kallt och vi slappp regnet. Ett ganska bra väder när man ska titta på djur. Det var full fart på de flesta djuren. Men de djuren som det var allra mest fart på hett Ida, Noah och Lovis :))
Barnen och Per tittar på en björnhona med sina ungar som lekte och busade, så himla söta.

En tiger som ligger och latar sig, barnen tittar spänt på den.

En annan tiger som tittar ner på oss.

En glass och vätske paus.


Lite lek hanns med också, Ida och Noah på en isbjörn och Lovis i bakgrunden försöker klättra upp på en isbrytare.
En mycked lyckad dag. Alla tre var precis så som man önskar de ska vara. Inget tjat om att få en massa saker heller vilket är skönt, för att köpa ett mjukisdjur till alla när de kostar 250-300 kr känns inte bra, när man vet att den glöms bort ganska snart, utan minnet av denna dag är det som finns i deras huvuden och hjärta.Min wingspan blev klar sent igår kväll, jag har inte fäst trådarna eller blockat den. det får jag göra imorgon.
Jag har haft rundstickor 4, 60cm
Garn: marks&kattens Big trend 294 m/100 gram, 70% akryl 30% ull. Det gick åt lite drygt 100gr fick börja på ett nystan till.


En något ofrivillig modell, men han är ju anonym , när han inte visar sitt ansikte :)
Tar kort på den som ska få sjalen, när den är överlämnad.

Nu ska jag ladda för handbollen, Sverige-Island, heja Sverige. idag fick Sverige sin andra medalj, lerduveskytte, roligt för honom.

Hej ha en trevlig kväll Maja