söndag 27 maj 2012

MORSORNAS DAG

 Vilken härlig helg det varit, om man tänker på vädret. Men den har varit bra för övrigt också. Igår Var Elin, Lovis och jag till Hedesunda för Elin ville handla lite blommor. När hon köpt de hon ville ha så fanns det en loppis precis bredvid.Där hittade vi lite smått och gott. Damen som hade den lev så förtjust i Lovis så hon gav henne en lite väska och på trädgården charmade hon personalen att hon fick en blomma. men det är ju inte så konstigt för hon är ju så go. På hemvägen stannade vi på två loppisar till den ena var bara skit men den andra var även där en dam som hade det på sin gård. där köpte jag en stickad tröja som hon stickat,Pippitröja.
På kvällen var Elin med fam och Sofie här och vi grillade och senare tittade vi på melodifestivalen, vi hade morsdag redan igår.. Jag fick en fin ljuslykta av barnen. Victora med sin familj kunde inte komma och det var ju jätte synd, men Ida var bjuden på disco coh det lockade mer än mormor, men det är bara att acceptera, hon blir stor vår fina Ida. Idag har jag varit till min mamma och fikat, morsdags kaffe.
Solen har varit varm hela helgen men imorgon ska det vara slut för ett tag sägs det :( Men vi får hoppas att de har fel på SMHI.
Jag virkar vidare på min tunika nästa bild som kommer är när den är klar

 
Sofie och Lovis i vår sandlåda, en fd pallkrage som duger jätte bra.

Rabarberpaj till efterrätt.Loppisfynd, sju nystan bomullsgarn+ ett litet av en annan sort 25kr tre meter spets 20 kr
En bok 20 kr

Sofie sov över här i natt så hon var med på fm fikat innan Per åkte till jobbet, här sitter vid vår damm med våra nya möbler.
 Ha en bra vecka Maja