söndag 9 augusti 2009

virkad matta

Nu är Max levererad Mamma blev jätte glad. Det var tur för mig, för det var ju lite jobb med den. Den här veckan har vi varit hemma mest. Firat mamma och även Victoria i efterskott, dock inte samma dag. När vi var hos Victoria bjöd hon och Jesper på grillat och sedan paj på blåbär och hallon. Tur Jesper tog över hallon plockandet, för Ida skulle ha gjort det men hon tröttnade efter fem stycken.:D
Här äter i alla fall Ida och Noah med god aptit.
Jag i lördags kväll på altanen, sitter och virkar till ett svagt sken av lamporna i fönstret. Här har jag virkat en matta, det var roligt men jag fick lite ont i händerna. Mamma fick den med att ha i deras torp.
Faktiskt riktigt mjuk och skön att stå på.
Jag har gjort en beskrivning till den om någon är intresserad. Läste i Aftonbladets bilaga igår(8/8) att man kan köpa en liknande matta på http://www.countrybymail.se/se/ för 795 kr. Kan man virka så kan man tjäna lite på det.
Imorgon åker vi på en tripp med husvagnen igen, blir väl borta två-tre nätter. Sedan veckan därpå börjar jag jobba på min nya skola, spännande och roligt hoppas jag att det blir.