lördag 5 april 2014

LITE UPPDATERING

Då var det lördag igen! Igår efter jobbet var Per och jag barnvakt till Lovis och Joni en stund eftersom Elin och Fredrik var på begravning. Men sedan när det var klart i kyrkan så hämtade de barnen till maten och fikat efteråt. Så Per och jag åkte till Västerås och shoppa lite. Först till Biltema där vi köpte lite grejer för de ska dra fiberkablar här på området. Sedan åkte vi till Erikslunds shoppingcenter. Vi skulle ha lite kläder som vi ska ha när vi åker till Barcelona i påsk. Jag köpte en kjol, top och halsband på Desigual och ett par jeans på KappAhl. Per fick av mig i födelsedags present(han fyller 50+ på måndag)  ett par jeans och t-shirt. Så nu har vi ekiperat oss lite.
 
Idag har vi gått en långpromenad med Gina.
Sedan har Per spolat av altanen och nu byter han däck på bilarna.
Själv gör jag inte så mycket just nu eftersom jag fick så himla ont i skallen efter promenaden, väntar på att tabletten ska göra verkan så jag kan göra något vettigt jag med, jag har visserligen slängt i en tvätt men det är ju inte speciellt ansträngande.
 
Härom dagen fick jag en stickbok på posten. Jag lånade den på bibblan i höstas och tyckte den var så fin. Men den fanns inte att köpa längre. Jag skrev om den på FB då fick jag svar om att den ev skulle komma ut i nytryck om intresse fanns. så jag fick lämna in intresse anmälan, namn och adress. så nu kom den och det luktar tryckeri om den och jag är såååå glad :)
 
 
Kläderna och halsbandet.

Boken som hamnat på sniskan.
 
Trevlig helg
Maja